De fleste har drømt om at få smukke negle som dem man ser på kendisser eller på Instagram. Om det er til hverdag eller til en helt speciel begivenhed som et bryllup eller galla. Uanset kan det oftest virke både uoverskueligt og dyrt at finde den rigtige negletekniker. Derfor kan det være en fordel at gøre det lokalt.

3 fordele ved en lokal negletekniker

  • Det er nemmere: En neglebehandling kan ofte godt tage et par timer ud af kalenderen. Hvis du så skal smide en time oven i grundet transport, kan det hurtigt blive en uoverskuelig og stressfuld affære, hvilket jo modvirker, at det skal være afslappende og selvforkælende.
  • Det er mere personligt: Når du tager til en mindre og lokal negletekniker frem for en langt væk, kommer du hurtigt til at lære din negletekniker at kende. Det betyder, at i lære hinanden at kende, og at i med stor sandsynlighed husker hinanden næste gang du kommer ind – så behøver du ikke give hele din livshistorie en gang til og vedkommende kender din livsstil og dine behov.
  • Du hjælper det lokale erhvervsliv: Ved at få lavet dine negle lokalt, hjælper du også det lokale erhvervsliv. Så skal du ikke rejse langt væk for at shoppe, pengene bliver i kommunen og ens lokalsamfund ender ikke som en anden lille nordjysk by, hvor den nærmeste SuperBrugs ligger en halv time fra hjemmet. Det er derfor en fordel at tage til en lokal negletekniker, så de kan fortsætte deres arbejde i din hjemby.

Hvordan passer du bedst dine negle?

Fugt, fugt og atter fugt. Det er nok det vigtigste, du kan gøre for dine negle for at passe godt på dem. Det at de er sunde og velplejede kan nemlig hjælpe til, at de bliver både stærkere og går længere uden at flække, hvilket virkelig kan være en smertefuld frustration.

Det er dog ikke kun negle og hænder, der skal have fugt. Nej dine neglebånd er også vigtige at holde fugtige. Det kan gøres med en god neglebåndsolie. Det er derfor også vigtigt, at du ikke hiver i dem, hvis de bliver flossede, selvom fristelsen kan være stor. Det kan nemlig lede til smertefulde bakterielle infektioner, som får både dine hænder og negle til at fremstå mindre attraktive, hvilket ikke går væk lige med det samme – det tager nemlig næsten et halvt år, før dine negle er groet helt tilbage.

En ordentlig neglelak fjerner er også et must, hvis du har normal neglelak på. Her anbefales det at undgå dem med acetone, og måske endda søge imod dem der er lavet til sarte negle. De får fjernet neglelakken ligeså godt, og er meget mindre udtørrende for dine negle.

Alt i alt er det vigtigt, at du får passet på dine negle. De er nemlig det fundament, som der skal bygges ovenpå, ligegyldigt om du får lavet dine negle der hjemme eller på salonen.

Kunstige eller naturlige negle?

Den første fordel ved kunstige negle er, at de generelt holder længere. Man plejer at sige, at der begynder at være udgroninger efter 3-4 uger, og man derefter enten skal have dem fjernet eller genopfyldt. Der er fordelen ved naturlige negle, at du oftest selv kan fjerne neglelakken og lægge noget nyt, hvis lysten skulle være der. Her skal du med kunstige negle oftest ind hos negleteknikeren, og få både fjernet eller opfyldt neglen. Dette er selvfølgelig ikke et problem, hvis du bare tager ind og får en helt normal manicure – det er stadig hyggeligt, men vedligeholdelsen derhjemme er meget nemmere.  Du kan selvfølgelig også kaste dig ud i at lave dine egne gelnegle, men inden du går ud og investerer i udstyret til det, bør du nok finde ud af om det er dig og forkæle dig selv med en tur til salonen.

Tager du en tur til salonen, kan du også være sikker på at gå derfra med et resultat som du er glad for, da du ikke risikere at overpolere eller misdanne dine negle, når du forsøger på din manicure derhjemme. Hos salonen er din oplevelse og resultatet nemlig en topprioritet.

Hvad skal man vide, før man får lavet kunstige negle

Det første du skal vide, inden du tager ind og får lavet kunstige negle er, at det med stor sandsynlighed koster. Der kan dog være et forholdsvis stort spænd imellem prisen, alt efter om du tager til en negletekniker i København eller i en mindre by.

Det andet, der er godt at vide er, at myterne om skadelige kemikalier og stoffer i gelnegle er og bliver en myte. Det er fuldstændigt sikkert at få lavet negle, så længe du får gjort det et ordentligt sted.

Når du tager til din lokale negletekniker, kan du også være helt sikker på, at de har alle de farver, accenter og glimmer som dit hjerte kunne begære. Det kan derfor være en god ide at vide, hvad du vil ha lavet, så du ikke bliver fuldstændig overrumplet af alle de mange valg.

Til sidst er det også en god idé at tage højde for din livsstil. Hvis du dyrker meget sport eller bruger hidsige kemikalier, er lange kunstige negle måske ikke trenden for dig, da begge dele kan ødelægge dine dyre og flotte negle, hvis ikke du enten har handsker på eller passer på når du spiller.

Læn dig tilbage og forkæl dig selv

Til sidst er der kun at sige læn dig tilbage og nyd det. Måske du skal tage en veninde, søster eller mor med under armen, så i kan lave en tøsedag ud af det og rigtig forkæle jer selv med et par smukt lakerede negle. En tur til den lokale negletekniker kan også nemt kombineres med en tur på cafe bagefter, hvor i kan tage billeder af både kaffen og neglene så i er rigtig Instagram klar, eller i kan selvfølgelig bare nyde hinandens selskab, nu hvor i har tid til at se hinanden og forkæle jer selv.