Befinder du dig på Sjælland, og er du til swingerklubber? Så er du heldig. For dem er der nemlig flere af. Nogle dyrker dette som en slags hobby. Andre giver det et forsøg, for at se, om det kan sætte gang i samlivet igen. Der kan nemlig ske det, at tingene bliver lidt for kedelige, har man været sammen med sin partner i lang tid. Og så er en swingerklub præcis det, der er brug for. Hvis man da ellers har modet på det. Det kan nemlig godt være lidt grænseoverskridende.

Sexlegetøj er ofte en almindelig ting i swingerklubber

Før man prøver kræfter med en swingerklub, er der nogle ting, man skal overveje. For ofte er det altså ikke for sarte sjæle. Det vil naturligvis variere fra det ene sted til det andet. Men ens for dem alle, er jo at det er swingerklubber. Og det ved vi jo alle sammen godt, hvad betyder. Så er man en meget introvert type, skal man måske springe over. Eller måske er det netop den slags udfordringer, man kan tage. For det er da noget, der tvinger en ud af sin comfort zone.

I nogle swingerklubber, bruger man også sexlegetøj. Så her er der endnu en ting, man måske skal være forberedt på. Selvom sexlegetøj er en ganske almindelig ting, er det langtfra alle, der har erfaringer med det. Men vil man udfordre sig selv, kan man jo springe ud i det. Det værste der kan ske, er jo bare, at man ikke er til det. Så siger man jo bare fra. Der er jo aldrig nogle, der tvinger dig ud i noget, du ikke vil. Den første gang, man prøver en swingerklub, er hvert fald en oplevelse, man sent vil glemme.

Hvordan melder man sig ind i en swingerklub?

Typisk vil den slags foregå på internettet. Bor man eksempelvis i Næstved eller i nærheden, kan man søge ”Næstved swingerklub” på Google. Så bør der gerne komme nogle resultater op – hvis der da befinder sig nogle swingerklubber i området. Og hvis det er noget, de reklamerer med online. Folk kan måske have egen hjemmeside, eller blot en gruppe på Facebook. Det er bare med at søge lidt efter det. Så skal man nok finde noget, der måske lyder interessant.

Har du og din partner snakket om at melde jer til en swingerklub? Så skal I måske afprøve jeres grænser hjemmefra. Det kan være lidt ubehageligt, bliver grænserne virkelig sat på prøve med en fremmed person. Men kender man nogenlunde grænserne på forhånd, er det lidt nemmere. Og er man nervøs, kan man jo diskutere sine grænser på forhånd. Ofte vil folk meget gerne tage hensyn, da de jo også selv har grænser. I det hele taget foregår det på et venskabligt niveau. Det vil altså sige, at man ikke har noget at bekymre sig om. Selvom man naturligvis vil være nervøs – især den første gang.

Swingerklubber er ikke for alle

Melder du og din partner jer til en swingerklub, er det ikke sikkert, at I vil kunne lide det. For som så meget andet, er det jo ikke for alle. Så er det måske ikke det, I har brug for. Men at give det et forsøg er bestemt en god ide, føler man et behov for det. Man kan også melde sig til swingerklubber som single. Så vil det typisk være andre singler, man møder. Så lige meget om man har behov for et boost til samlivet, eller blot at møde nye mennesker, er det forsøget værd. Det værste der kan ske, er som sagt, at man ikke kan lide det. Så går man jo bare igen. Men så er man da den oplevelse rigere.