Tiden er kommet. Det er dig, der skal holde den næste fest i din vennegruppe. Du har mistet overblikket og ved ikke, hvordan du skal gribe det hele an. Hvordan holder man en god fest, der ikke bliver til en fiasko? Du vil gerne samle alle og danne et fællesskab, hvor folk har det sjovt. Her kan du finde inspiration til at skabe den perfekte fest. Fester er forskellige alt efter, hvem vi er, og hvem vores publikum er. Derfor er der selvfølgelig forskellige måder at feste på. Du skal tilpasse din fest efter dig selv og dine venner. En fest handler om at samle folk og tilføje noget ekstra, der gør aftenen uforglemmelig. Fester er altid gode, hvis vi har dejlige mennesker omkring os.

Musikken samler folk

Der kan ikke være stille til en fest. Derfor skal du selvfølgelig have noget god musik, der skaber en stemning og gør folk glade. Man kan selv stå for musikken, men en mulighed kan også være at leje en DJ. En DJ vil kunne skabe en fantastisk musik fest, som folk ikke vil glemme. Derudover behøver du heller ikke selv at stresse over at finde numre, folk kan lide. Hvis man ikke vil have en DJ og selv udvælger musikken, bør man vælge nogle forskellige numre, der appellerer til forskellige mennesker. Det skal gerne være noget, folk kan synge med på. Når man kan synge sammen, opstår der en helt speciel stemning, og uden musik vil festen ikke være det samme. I det hele taget samler musik mennesker, og når man synger sammen, bliver man nærmest en enhed. Denne enhedsfølelse er vigtig til fester, og musikken må gerne være høj. Musik til din fest er uundværlig, og en musik fest er en fantastisk fest.

Gør noget ud af det

Hvis du vil holde en god fest, bør du i det hele taget gøre noget ekstra ud af det. Der er mange måder at gøre noget ekstra på. Fx kan du lave en temafest, hvor folk klæder sig ud. Du kan pynte flot op med pynt, der matcher teamet. Temafester er også med til at skabe en fællesskabsfølelse. Derudover gør det, at menneskerne til festen er tvunget til at engagere sig. De skal tænke ud af boksen og tilpasse sig det tema, du har lavet. Fx kunne man i anledning af halloween lave en fest, hvor man skal klæde sig uhyggeligt ud. Du kan lave drinks, der passer til teamet og skabe en uhyggelig stemning. Hvis du ikke er til temafest, er der mange andre måder at gøre noget ekstra ud af det på. Du kan fx lave lækre drinks og skabe noget flot visuelt. Pynte op og lave noget dejlig mad. Lave aktiviteter som fx quizzer, hvor folk blive delt op i hold. Ellers kan du spille beer pong og samle hold, der skal dyste mod hinanden. Alt du gør, viser, at du har tænkt ekstra over det. Folk vil hurtigt kunne mærke, at du har brugt tid på det. Det er kun fantasien, der sætter grænseren for, hvad I kan lave til festen. Vigtigst af alt er menneskerne omkring dig og fællesskabsfølelsen.