Det er ingen hemmelig at dansk design er nået hele verden rundt, også i modebranchen. Det danske designmærke, Sand Copenhagen, har siden dets grundlæggelse i 1980’erne iklædt kvinder og mænd i elegant tøj med klassiske skandinaviske silhuetter, inspireret af sydeuropæisk varme. Denne kombination af to forskellige stile har vist sig at være yderst populær, idet deres tøj kan både bruges til hverdag, da det er stilet og neutralt nok til at gå på arbejde i – og til fest, da de elegante silhuetter og sofistikerede farver vil få dig til at stikke ud til enhver festlig lejlighed uden at være alt for prangende.

Tidløs elegance

Sand Copenhagen står for kreativitet, innovation og passion, ikke mindst fordi de tør at blande sofistikerede stiltræk sammen med de lidt mere ungdommelige elementer fra modeverden. Denne perfekte balance reflekteres i mærkets tøj, der netop derfor kan bæres af alle uanset alder. Udover at være fashionabel og stilfuld, lægger Sand Copenhagen også tryk på kvaliteten af deres tøj, som er syet af det bedste materiale. Dette sikrer kunden et godt stykke tøj, der ikke lige sådan går i stykker, når man har haft det på i blot et kort stykke tid. Selvom Sand Copenhagen efterhånden er blevet et stort internationalt kendt mærke, går man ikke på kompromis med tøjets kvalitet.

Både til hverdag og fest

Nu om dage bliver der tænkt mere og mere på hvor meget tøj, der bliver produceret og under hvilke forhold. Mange er blevet mere bevidste om at skære ned på mængden af tøj, de bruger i hverdagen og ikke bare købe tøj som det passer en. Derfor kan det være en god idé at anskaffe sig tøj, der både kan bruges til hverdag og fest. Her kan man med fordel se på tøj fra Sand Copenhagen; modemærkets tøj har nemlig elegante linjer, der sagtens kan bruges til en lang dag på arbejdet og til fest. På denne måde behøver man ikke engang at skifte, man sparer plads i det måske allerede overfyldte klædet og man gør oven i købet klimaet en stor tjeneste, da der årligt bliver udledt mange skadelige Co2-gasser ved at brænde tøj.

Køb lokalt i Næstved

Online shopping er blevet meget stort inden for de sidste par år, da langt de fleste tøjmærker har fokuseret på at effektivisere deres webshops med problemfri betaling og hurtig levering. Men nogle gange kan det være svært at udregne størrelsen på et bestemt stykke tøj og ikke mindst hvordan det vil se ud på ens egen krop. Derfor kan det være en fordel stadig at benytte sig af fysiske tøjbutikker, hvor man kan prøve tøj af i prøverummet uden at skulle sende det frem og tilbage som ved køb over nettet. På denne måde støtter man også små lokale butikker og sikrer at de forbliver åbne, hvilket du kan gøre, hvis du for eksempel bor i Næstved, der har mange små butikker. Som fast kunde kan du for eksempel benytte dig af de fysiske butikkers medlemsfordele og selv anmode om at få tøj tilsendt til butikken. Oftest kan du spare stort på butikkens egne rabatter!