Arrangementer internt i virksomheden kan være guld værd – uanset om de er faglige eller sociale. Faglige arrangementer betyder selvfølgelig, at du dygtiggør dig inden for dit felt, eller at du udvider dit faglige potentiale. Sociale arrangementer åbner op for hygge og samvær på et mere afslappet plan med dine kollegaer.

Fælles for begge typer af arrangementer er, at du kommer tættere på dine kollegaer, og at du får et mere uformelt og afslappet forhold til dem – det kan lette en masse forretningsgange i den daglige gænge i virksomheden, og du bliver samtidig bedre til at aflæse og tolke dine kollegaer i pressede situationer, hvis I har en social relation til hinanden.

Hvad skal I lave?

Der kan være mange forskellige ting, I kan lave til et virksomhedsarrangement, og det kan være svært at finde noget, som alle vil synes er et kæmpe hit. Men der er faktisk én ting, som langt de fleste kan lide, og som vil kunne samle masserne i flere timer: nemlig musik. Og det gælder faktisk hele dagen. Musik er god underlægningsstøj til de aktiviteter, I skal lave i løbet af dagen, og der skal helt afgjort musik til aftenens udskejelser. Lej en DJ til om aftenen, og leg selv DJ i løbet af dagen, når I er på farten.

Hvordan sørger I for musik om dagen?

Afhængig af, hvad I skal lave i løbet af dagen og hvor, så kan I medbringe en trådløs højtaler, som kan tilkobles jeres smartphones, så alle kan være med til at styre musikken. Husk at oplade den inden afgang, hvis I skal være længe afsted. Husk også at forberede en playliste hjemmefra, som vil fungere godt og motiverende til alle de aktiviteter, I skal lave i løbet af dagen.

I bør skiftes til at leje DJ’s i løbet af dagen, så alle får lov at afspille deres yndlingskunstnere – og når I netop har en trådløs højtaler med, vil alle dine kollegaer også kunne koble sig på, så musikken kan styres fra alle sider.

Lej DJ i København.

Hvordan sørger I for musik om aftenen?

Lej en DJ om aftenen og lad ham endelig spille op allerede fra det tidspunkt, hvor I begynder at spise. DJ’en kan sørge for blød og lækker musik til middagen, så I kan snakke sammen, og når bordet er ryddet, kan han spille op til dans.

Når I skal leje en DJ, så tal med ham forinden om, hvorvidt han har et speciale, om der er en bestemt musikgenre han gør sig mest i, om der er noget, han selv foretrækker og så videre. Der er ingen grund til at leje en DJ, som primært er til rock og house, når I gerne vil have pop fra 90’erne som dansemusik.

Fortæl også gerne DJ’en på forhånd, hvilke kunstnere du og dine kollegaer godt kan lide, så han kan lægge en masse gode numre fra disse kunstnere ind på playlisten på forhånd. Så slipper du også for at forstyrre DJ’en hele tiden for at ønske nye musiknumre.