Der findes helt uoverskueligt mange forsikringsselskaber. Og de tilbyder alle sammen helt uoverskueligt mange ting, som man ikke kan finde rundt i. Det burde være nemt at have gode forsikringer, og derudover burde det også være billigt. Men forsikringsselskaber prøver ligesom alle andre virksomheder på at tjene penge. Derfor skal man aldrig tage det første tilbud for gode vare, da der er nemlig flere ting, som du kan gøre for sikre, at du har fået den bedste pris.

Sådan finder du den billigste forsikring:

  • Sammenlign forsikringerne på nettet
  • Ha’ alle dine forsikringer ét sted
  • Indhent flere tilbud fra forskellige forsikringsselskaber

Sammenlign forsikringer på nettet

En effektiv måde at finde ud af, om du betaler for meget for dine forsikringer på, er ved at sammenligne dem på nettet. Der findes flere forskellige hjemmesider, som kan give dig overblik over priserne ved de forskellige selskaber, og du kan dermed få et overblik over, om du betaler for meget. Dog skal du huske, at forsikringer er personlige, og du kan derfor ikke fuldt ud regne med de ting, du finder på nettet, før at et selskab har lavet et tilbud personligt til dig. Få et personligt tilbud her. Prisen afhænger nemlig af mange forskellige forhold som f.eks. hvor du bor, om du har børn, og hvor meget værdi du har i dit hus. Derudover afhænger prisen også af hvilken forsikring, du mangler. Skal det være en bilforsikring, en indboforsikring, en ulykkesforsikring, en rejseforsikring eller måske en hundeforsikring?

Ha’ alle dine forsikringer ét sted

En anden måde at finde den billigste forsikring på, er ved at samle alle dine forsikringer ét sted. Det er meget attraktivt for selskaberne, at du har det hele samlet ved dem, og derfor er de også mere tilbøjelige til at give dig en god pris. Derudover er det også utroligt dejligt for sig selv, at du kun skal betale regninger til ét sted. Giv derfor nogle forskellige selskaber et ring, og hør hvad de kan tilbyde dig. Dog er der ofte nogle selskaber som specialiserer sig i en bestemt ting, og derfor kan de tilbyde dig en meget attraktiv pris, og dermed er det ikke altid det billigste at have det hele samlet ét sted. Du må derfor gøre op med dig selv, om det er prisen eller overskueligheden, der er vigtigst for dig.

Indhent flere tilbud fra forskellige forsikringsselskaber

Et råd som du helt sikkert har hørt før, er at indhente mindst tre tilbud før du beslutter dig. De forskellige selskaber kan nemlig tilbyde mange forskellige ting, og derfor er det godt at få et overblik over, hvilket selskab der passer bedst til dig. Når du indhenter tilbud fra flere selskaber, har du derudover også mulighed for at presse på prisen. Forsikringsselskaberne vil gerne have dig som kunde, og når de hører, at du har fået et bedre tilbud et andet sted, så vil de helt sikkert prøve at give dig en bedre pris. Du skal derfor altid huske at forhandle lidt, da du ellers ender med nogle alt for dyre forsikringer, og dette kan koste dig mange penge om året.