Moden er en spændende størrelse. Den er flyvsk, varierende, nytænkende, inspirerende og forskellig fra sted til sted. Selvom Danmark er et lille land, så kan der være forskel på, hvordan moden fremtræder i de forskellige landsdele og områder. Måske du selv har lagt mærke til, at folk klæder sig lidt anderledes, hvis du er langt væk hjemmefra.

Moden i hovedstaden vs. Jylland

Først og fremmest, så er der en vis forskel i måden, vi klæder os på, hvis vi eksempelvis tager og sammenligner Jylland med Sjælland. Populationen er mere mangfoldig og åbensindet på Sjælland, end den har til vane for at være i Jylland. Det afspejler sig ikke mindst i påklædningen, som er en af de stærkeste måder, vi som mennesker kan identificere os på. Tager du en tur til Thyborøn, så finder du nok ikke en hel masse mennesker i drag-tøj, eller høje stiletter, pailletter og lårkorte kjoler. Det kan du til gengæld nemt finde i København.

Generelt så florerer der flere dyre mærkevare rundt på Sjælland og særligt i København, hvorimod der ikke findes så mange af den type butikker i Jylland. Det skyldes naturligvis, at kundegrundlaget på Sjælland er større, og folk her er mere villige til at betale mere for et produkt, så længe det signalerer god stil, er en anerkendt mærkevare og ser hot ud. I Jylland er mange tilbøjelige til at have den populære jyde-tankegang, hvor det gælder om at gøre en god handel. Det er de færreste jyder, du kan få til at give flere tusinde kroner for en bluse, blot fordi den hedder noget specielt, hvorimod på Sjælland kan det være det altafgørende.

Lovechild 1979 – et luksuriøst tøjmærke i tidløst design

Et anerkendt tøjbrand, der har slået sine rødder fast ned på Sjælland, er Lovechild 1979. Dette er et dansk kvalitetsbrand, som ikke ligger i den billige ende. Til gengæld leverer Lovechild 1979 en suveræn kvalitet, og så er der en vis stil over deres klassiske kollektioner. Branded skiller sig meget ud fra øvrige tøjmærker, da hver tøjdel er designet til at kunne bruges i mere end én sæson, hvorimod de fleste andre tøjmærker har en rød tråd gennem en kollektion, der måske er beregnet til at holde 6 måneder.

Med Lovechild 1979 får du klassisk modetøj, der kan bruges sæson efter sæson og derfor kan sammensættes med nye styles. Det kan derfor godt være, at du betaler mere pr. tøjdel, men til gengæld får du noget tøj, der ikke går af moden i flere år. Tøjet er designet i et tidløst design, der skaber associationer til det simple, skønne liv. De er især kendte for deres unikke strik og flotte kjoler, hvor komforten er i højsædet sammen med det luksuriøse look.

Du finder både outfits i klassiske afdæmpede farver og i provokerende og smarte prints, der fint kan kombineres på kryds og tværs. Du kan derfor altid sammensætte et outfit med din egen, personlige stil med tøj fra Lovechild1979.