Der er flere måder, du kan understrege stilen på dit outfit på. Det kan du for eksempel gøre ved at bruge accessories som sko, tasker, bælter, ure, hårpynt, bælter og smykker. Alle disse forskellige supplementer til dit tøj er med til at fuldende dit oufit.

De små ting kan enten gøre din stil helt harmonisk, eller de kan give den et lille tvist. Når det kommer til fine øreringe, så kan de fås i mange stilarter, og her kan lige præcis være den lille, men vigtige prik over i’et.

Hav et udvalg af øreringe i dit smykkeskrin

Der findes mange styles, når det kommer til øreringe. Der findes nogle, der er bittesmå, og der findes nogle, som er meget store. Og så findes der alle de styles, der ligger der imellem. Nogle er ørestikker, som består af en pind med en lille sten eller andet på, som lukkes med en lås bag på øreflippen. Andre øreringe er ringe eller andre former af forskellige størrelse og materialer, og så findes der de såkaldte ear cufs, som klemmes fast omkring øret uden at blive stukket igennem et hul.

De fleste har nok et udvalg af typer og farver af øreringe – netop for at kunne have nogle at vælge imellem, når det helt rigtige par øreringe skal findes. Nogle har et hul i hver øreflip, og andre har flere huller i begge eller det ene øre.

Hvilke øreringe skal du vælge?

Du kan jo vælge et af de par øreringe, som du har liggende. Du kan også gå ud at købe nogle nye øreringe. Enten som et par eller som enkelte.

Du kan enten vælge øreringe efter dit humør eller efter, hvilket tøj du har på. Nogle dage har du lyst til nogle mere diskrete smykker, andre dage vil du gerne give den gas. Det kan også afhænge af farven og stilen på det tøj, du har på.

Der kan også være hensynet til din frisure. Har du langt løst hår, kan det være svært at se øreringene. Har du håret sat op, eller er du korthåret, så vil dine øreringe være mere synlige.

Der kan også være forskel på hverdag og fest. Festsmykker er ofte mere prangende end dem, du bruger til hverdag. For nogle er hver dag en fest, og de tænker, at det altid live op med lidt farver.

Match dine fine øreringe med dit tøj

Det er altid et sikkert træk at vælge nogle øreringe, som farvemæssigt matcher dit tøj. Så vil det se harmonisk og pænt ud. Du kan også vælge nogle øreringe, som netop ikke er farvemæssigt koordinerede i forhold til tøjet. Dermed gør du dem mere synlige.

I forhold til tøjets stil kan du gøre det samme. Pæne og diskrete øreringe til det pæne og diskrete tøj – eller du kan netop have nogle lidt larmende øreringe på til det diskrete tøj. Herved kan dine øreringe være med til at nedtone eller updresse dit look. Dermed kan de små smykker have en stor betydning for dit samlede udtryk.