Når du skal holde fest, skal der være noget vådt til gæsterne. Der er ingen fest uden noget at stille tørsten med. Når musikken spiller, og alle danser og hygger, bliver man tørstig, og så skal der selvfølgelig være en lækker drink.

Du kan køre den billige og stille nogle kasser øl og lidt flasker spiritus, som man selv kan hælde op. Men vil du holde en lækker fest, som folk husker, så lej en bartender. Du kan leje en bartender i hele landet, og du behøver ikke engang have en bar.

Med en professionel bartender til din fest, kan der blive serveret flotte og lækre drinks. Du kan tilbyde et stort udvalg eller have et tema. Er du stor fan af gin, og vil du køre et gin-tema, så giver vi dig her de tre bedste drinks med gin:

Gin Hass

Den fynske blanding af gin, mangosirup og lemon sodavand er en klassiker. Den er en god kombination af sødt og bittert. Den blev opfundet i Odense af bartenderen Kim Hass – deraf navnet.

En Gin Hass er en lækker, frugtrig cocktail, der egner sig specielt godt til en sommerfest. Med sødme fra mangoen og den mere friske smag fra lemon sodavanden er det en godt kombineret drink, der tilfredsstiller smagsløgene og frisker op.

Tom Collins

En Tom Collins er en alsidig drink. Den består af gin, citronsaft, sukkersirup eller sukkerlage og danskvand. Ingredienserne kan blandes på lige den måde, der passer bedst til din gin. Hvad den bedste kombination er, vil en lejet, professionel bartender naturligvis vide. Du kan også spørge bartenderen om drinkens historie og finde ud af, om kan kender til, hvordan den blev opfundet på grund af en joke.

Vil du kunne servere en original Tom Collins, så skal du have en Old Tom gin.

Gimlet

En meget nem drink, som du godt selv kan lave, hvis du vil, er en Gimlet. Den er sammensat af gin, Rose’s Lime Juice og en skive lime.

Gimletten blev opfundet af Sir Thomas Desmond Gimlette, der som skibslæge prøvede at få noget C-vitamin i sømændene, så de ikke fik skørbug.

Denne enkle drink giver god mulighed for, at du kan lade bartenderen lege. Den kan tvistes på et utal af måder med forskellig pynt og ekstra smagsgivere.

Lej en bartender og nyd din fest i fulde drag

Vil du gerne slappe af og nyde din egen fest, så lej en bartender. Det er den nemmeste og smarteste løsning, der på én gang giver dig mulighed for selv at feste med og mulighed for at tilbyde gæsterne nogle mere interessante drikkevarer.

Med en bartender til din fest, skal du bare sørge for at planlægge godt før festen. Så kan du slappe af, når gæsterne kommer, og tage dig en Tom Collins eller en Gin Hass.

Vil du også servere mad til din fest, kan du selvfølgelig også få det udefra. Så kan du ende med at hoste århundredets gastronomisk interessante fest, som alle gæsterne vil snakke om i flere år – og du kan selv nyde den i stedet for at knokle.