Hvis man gerne vil have et ur, der holder i mange år uden reparationer og andre ting, kræver det at man investerer nogle penge i det. Gode urværker kræver godt håndværk og er ret komplekse. Derfor er de ofte lidt dyre, end de ure man finder på de billigste hylder i forretningerne. Til gengæld får man et ur, der holder og kan følge dig hele livet. På den måde slipper du for, at skulle købe nyt ur flere gange, samtidig med at du har et flot, stilfuldt og tidsløst ur om dit håndled.

Hvorfor vælge et designerur?

Når man køber et designerur betaler man ikke kun for mærket, hvilket man godt kan være tilfælde når det kommer til tøj. Man betaler hovedsageligt for et godt urværk, der er bygget til at kunne holde i mange år. Det gælder både om du vælger et mekanisk ur eller et ur med batteri.

Derudover køber du et ur, der er tidsløst og passer til det de fleste outfits. Et godt designerur går nemlig sjældent af mode og giver altid et ekstra, og stilfuldt, element til din påklædning, hvad end den er sporty eller klassisk. Gode designerure er lavet i et design, som aldrig bliver umoderne. Der er altså en grund til, at ure som Rolex’ Submariner model stadig er nærmest umuligt at skaffe og Omegas Seamaster model stadig sidder om James Bonds håndled. Selvom disse modeller efterhånden har nogle år på bagen, er de stadig blandt de mest populære ur-modeller i verden. Det er på trods af, at designet nærmest ikke er ændret de seneste 20 år. Du kan kigge på designerure på designerure.dk

Det er dog ikke nødvendigt at investere i hverken Omega eller Rolex, hvis man vil have et godt designerur, som ikke går af mode. Der er mange andre, og billigere, designere, som laver tidsløse desginerure i høj kvalitet.

Det ultimative smykke på din arm

Uret er ofte det største smykke på en mands arm. Derfor er det også vigtigt, at det er flot og holder i lang tid. Som før nævnt skal det ikke alene være slidstærkt, men det skal også kunne klare tidens tand modemæssigt. Når først du har fundet uret, der passer til din arm så har du et smykke der vil gøre alle dine outfits en tand bedre. Uret har nemlig den effekt, at det sidder prikken over i’et i de fleste outfits. Lige meget hvilken stil du har, så er du garanteret, at dit nye ur vil være det ultimative smykke på din arm. Et smykke, der følger dig hele livet og altid vil være smart.

Det er altså ikke alene smart at investerer i et designerur, fordi det holder i længere tid, men også fordi det aldrig går af mode.

Man behøver dog ikke op i de helt dyre ur-mærker, for at finde et ur i et tidløst design. Mærker som Seiko har også mange, tidløse ur-designs, der ikke kommer til at gå af mode foreløbig. Derudover ligger Seiko, og mange andre urmærker, i en prisklasse, hvor alle kan være med.